Faina de malai pentru diabet

malai

    Dimineața, pe stomacul gol, se ia o lingură făi­nă de mălai necernută (să fie plină cu vârf) și se go­lește într-o farfurie. Cu o linguriță, luăm făina din far­furie și o băgăm în gură. Luăm apă sau ceai și înghi­țim făina, până se termină tot conținutul din farfurie. Cel puțin 30 minute nu se mănâncă nimic. După 30-40 minute, fiecare bolnav mănâncă ce știe că are voie, în funcție de regimul lui alimentar. Pe parcursul tra­tamentului, se observă că se pot mânca mai multe pro­­duse din cele interzise. Bolnavul se simte mult mai bine. Unele persoane, în decurs de 6 luni, s-au vinde­cat. Glicemia se menține în jur de 100. Din acest mo­ment, se poate mânca orice, atât pâine și produse făi­noa­se, cât și produse zaharoase. Dar nu uitați: făina de mălai se ia în continuare, pe tot parcursul vieții, ca să nu re­ci­diveze diabetul. Făina de mălai nefiartă are en­zime și se poate considera un medicament minune pen­tru diabet. Este bine să folosim făina de mălai ob­ți­nută de la o moară sătească cu pietre.
Vă doresc mul­tă sănă­tate!

Sursa: http://www.formula-as.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *