Dimineața, pe stomacul gol, se ia o lingură făină de mălai necernută (să fie plină cu vârf) și se golește într-o farfurie. Cu o linguriță, luăm făina din farfurie și o băgăm în gură. Luăm apă sau ceai și înghițim făina, până se termină tot conținutul din farfurie. Cel puțin 30 minute nu se mănâncă nimic. După 30-40 minute, fiecare bolnav mănâncă ce știe că are voie, în funcție de regimul lui alimentar. Pe parcursul tratamentului, se observă că se pot mânca mai multe produse din cele interzise. Bolnavul se simte mult mai bine. Unele persoane, în decurs de 6 luni, s-au vindecat. Glicemia se menține în jur de 100. Din acest moment, se poate mânca orice, atât pâine și produse făinoase, cât și produse zaharoase. Dar nu uitați: făina de mălai se ia în continuare, pe tot parcursul vieții, ca să nu recidiveze diabetul. Făina de mălai nefiartă are enzime și se poate considera un medicament minune pentru diabet. Este bine să folosim făina de mălai obținută de la o moară sătească cu pietre. Vă doresc multă sănătate!
Sursa: http://www.formula-as.ro
0raspunsuri
Lasă un răspuns
Want to join the discussion? Feel free to contribute!
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!